Koji telefoni su dobili Android Lollipop apdejt?

Objavio u 25/05/2015 u 15:30

Lollipop je predstavljen oktobra 2014. i sada je na oko 10% uređaja po poslednjoj statistici. Što je realno još uvek mali broj i verujem da se neće mnogo menjati. Tačnije, većina proizvođača koja izbacuje apdejt za svoje telefone je to već uradila, ostali ako i dobiju apdejt neće mnogo promeniti ovu statistiku. Na žalost je tako, moraćemo da sačekamo da izađu novi telefoni koje će masa da pokupuje sa Lollipop-om da bi se statistika popravila.

Motorola

  • Moto X (2014)
  • Moto G (2014)
  • Moto G (2013)
  • Moto E (2015)

Samsung

HTC

LG

Sony

Asus

  • Zenfone 2

Huawei

OnePlus

  • One
Tags: AsusGalaxy Note 3Galaxy Note 4HTC OneHTC One M8HTC One M9HuaweiLGLG G2LG G3LG G4Moto EMoto GMoto XmotorolaNexus 4Nexus 5Nexus 6OnePlusSamsgung Galaxy S4samsungSamsung Galaxy S4 ActiveSamsung Galaxy S5Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6 edgeSonyXperia Z1Xperia Z2Xperia Z3Xperia Z3 Compact

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

8 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *