LG G3 će biti prvi uređaj prodat u 10 miliona primeraka

Objavio u 27/08/2014 u 17:01

Bilo je očigledno da LG ima zver u arsenalu kada su najavili G3 flagship u maju mesecu. Uspeli su da u jedan uređaj spakuju svu najmoderniju tehnologiju, a da pri tom uređaj ne bude prevelik. Pogotovo što LG G3 ima ogromni 5,5 inča QHD (2560×1440) ekran. Dizajn uređaja je takođe dosta popravljen u odnosu na prethodne LG uređaje, što će se naravno neki složiti, neki ne, pogotovo kada je u pitanju veličina uređaja.

Bilo je očigledno da će LG G3 ići ko ćeten alva u celom svetu, nakon što je imao fenomenalan start u Koreji gde je otišao u gomilu primeraka u samo nekoliko dana nakon predstavljanja. LG G3 je takođe globalno prošao odlično čim je plasiran van Koreje, što je pomoglo LG-u da proda 14.5 miliona pametnih telefona u drugom kvartalu. Novi izveštaji Korea Times-a nagoveštavaju da će G3 biti prvi LF smartfon koji će preći cifru od 10 miliona prodatih primeraka, iako nisu najavili kada bi to tačno moglo biti. Po njihovim rečima “LG se probio na novi game-changer u mnogim poljima. LG-ev poslednji flagship, G3, će prvi put preći cifru od 10 miliona prodatih uređaja od kako su ušli na tržište pametnih telefona”.

LG je definitivno uhvatio dobar tempo. LG G3 je odličan telefon, kao i njegov prethodnik, LG G2. Prodaja ide po planu, možda čak i bolje nego što je LG planirao.

Ja još uvek testiram LG G3 i mogu reći da je potpuno opravdan ovakav uspeh. A još detalja o samom uređaju očekujte uskoro. Nisam ispričao ni pola od onoga što želim o njemu 😀

Tags: 10 milionaLGLG G3prodajaQHDuspeh

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Ja imam lg g3 nekih mesec ipo od prilike,cim je stigao u telenoru sam ga uzeo , i mogu da vam kazem da bolji telefon trenutno ne postoji na trzistu u svakom pogledu bukvalno. Jednostavno su napravili revoluciju sa ovim telefonom . Posle rukovanja s njim kad uzmete bilo koji drugi telelefon izgleda smesno u odnosu na njega,svaka pohvala za lg i samo tako nek nastave

  • Blago tebi 🙁 O ovom mogu samo da mastam. Imam OT-990 i ne verujem da cu ga menjati uskoro

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *