SwiftKey X tastatura danas besplatna na Amazonu

Objavila u 21/07/2011 u 16:42

swiftkey amazonJoš neki 16 sati je SwiftKey X tastatura besplatna u Amazonovoj prodavnici, požurite dok nije nestalo. U pitanju je verzija tastature za telefone koja inače košta 294 dinara. Dok verzija ove tastature za tablete košta 367 dinara i nju ne možete trenutno skinuti besplatno sa Amazona. Iako sada imamo mogućnost kupovine aplikacija na Android Marketu i iz Srbije, zašto ne biste uz malo truda uštedeli.  Potrebno je da napravite nalog na Amazonu o čemu smo već pisali i uputstvo možete naći na linku. A samu aplikaciju na Amazonu narednih 16 sati možete besplatno skinuti sa linka.

Što se same SwiftKey X tastature tiče, i o njoj sam pisala dok je bila u beta fazi. U ovoj X verziji tastature je dodata mogućnost uvezivanja sa društvenim mrežama i sa gmail nalogom iz kojih aplikacija uči vaš stil pisanja. Iako SwiftKey tastatura ne podržava srpski jezik, njeni korisnici kažu da je odlična i na srpskom jeziku, samo joj morate dati šansu. Tačnije, morate nekih mesec dana da učite tastaturu vašem stilu pisanja.

Inače na Amazonu svaki dan, možete besplatno skinuti jednu Android aplikaciju. Skinite Amazon aplikaciju (pre toga se registrujte po uputstvu koje sam navela) i pratite besplatne aplikacije. I o ovom smo već pisali na linku.

Tags: akcijaamazonBesplatnokupovinaSwiftKey Xtastatura

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • “We could not process your order because of geographical restrictions on the product which you were attempting to purchase. Please refer to the terms of use for this product to determine the geographical restrictions.”

    1036 Rose Street
    Bridgeview, IL 60455 .. ? Sta bi onda rekli za Srbiju.. ? Nije na ovoj planeti? 😀

  • Upravo napravio fake account, prema vasem ‘tutorialu’, pa cu da probam. 😀

    Hvala za obavestenje btw. :*

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *