Kako nabaviti vizu za Amazon

Objavio u 28/03/2011 u 21:24

Eh taj Amazon, dobro su mu ime dali, džungla nad džunglama u elektronskom svetu. Ima svega, od igle do lokomotive 🙂

Šalu na stranu, Amazon je jedna od najvećih prodavnica na internetu, a od skora ima u svojoj ponudi i Android aplikacije i igre. Ono što je najnovije jeste da omogućuje svojim kupcima i članovima da prvo probaju aplikaciju ili igru pre nego je plate. Ovo može biti veoma dobar potez, jer ostale prodavnice to u ovom obliku nemaju. Za sada samo dvadeset aplikacija omogućuje ovo, ali verujem da će ih biti sve više.

amazon appstore test drive

Mnogi od nas su pokušali da probaju da skinu nešto sa Amazona (ja sam probao Angry Birds Rio), ali bez uspeha. Jednostavno nije bilo moguće skinuti ništa jer nismo iz Sjedinjenih država (što mi to nešto poznato).

E pa, kao i za sve, postoji rešenje i za Amazon 🙂 Primećeno je da Amazon ne koristi internet konekciju kako bi detektovao zemlju u kojoj se nalazite, tako da je moguće prevariti sistem. Evo i kako:

  • Registrujte novu email adresu ili iskoristite neki nalog koji više ne koristite. NEMOJTE koristiti email adresu koja je već registrovana na Amazonu (ako imate nalog), jer unošenje lažnih podataka se sankcioniše suspendovanjem naloga.
  • Registrujte novi nalog na Amazonu sa tom novom email adresom.
  • Unesite podatke koji su zahtevani, ali kao da ste iz Sjedinjenih Država. Možete koristiti www.fakenamegenerator.com za pomoć. Unesite ime, adresu, broj telefona, kreditnu karticu (American Express, Mastercard, Visa ).
  • Skinite Amazon App Store aplikaciju i instalirajte je na vaš telefon. Ovde imate uputstvo kako da instalirate aplikaciju sa SD kartice.

Jedino što nije moguće uraditi ovim sistemom je download aplikacija i igara koje se plaćaju, ali pošto se neke aplikacije i igre poput Angry Birds se prodaju ekskluzivno u ovoj prodavnici, možemo imati koristi.

Eto, sad možete putovati pored Evrope i u Amazon 🙂

[thankyou]

Tags: amazonaplikacijeappstoreigremarketprobanje pre kupovine

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *