0

Ne propustite besplatne aplikacije na Amazonu

Appstore Reminder

Appstore Reminder

Od kako je Amazon otvorio svoju Android pijacu (kako Coby voli da kaže 🙂 ), svaki dan se može naći neka besplatna aplikacija na promociji. Međutim, verovatno ste kao i ja dosta tih aplikacija propustili, jer jednostavno nemamo naviku da posećujemo taj market. Ali na XDA su smislili rešenje i za to. Zove se “Amazon Free App of the Day Notifier” koju je napravio cody_04l. Aplikacija radi upravo što joj i ime govori. Iskočiće vam notifikacija u željeno vreme, i ako je odaberete, vodiće vas direktno u Amazon aplikaciju kako bi ste je i skinuli.

Eto, sada nećete propustiti nijednu Amazon promociju, i moći ćete se dokopati kul Android aplikacija za dž.

Za one koji nisu pročitali uputstvo za pristup Amazon App Store-u iz Srbije, evo i linka.

Reči developera:

Description
I wrote this app because I constantly forget to look at the free app of the day on the Amazon market and have missed out on a few really good apps.

How do I use it?
Once installed open Appstore Reminder from your applications. Click on the reminder time option and set what time you’d like to be notified. You can click on Test Reminder option to generate an instant reminder to see how it will look. Clicking on the notification will dismiss the notification and open the Amazon Appstore app where you can download the app.

Thread developera na XDA

[via xda]

Objavljeno u Android aplikacije
eboye

eboye

Vasilj
Milošević
Objavio tekstova:
Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *