Ne propustite besplatne aplikacije na Amazonu

Objavio u 26/05/2011 u 12:09

Appstore Reminder

Od kako je Amazon otvorio svoju Android pijacu (kako Coby voli da kaže 🙂 ), svaki dan se može naći neka besplatna aplikacija na promociji. Međutim, verovatno ste kao i ja dosta tih aplikacija propustili, jer jednostavno nemamo naviku da posećujemo taj market. Ali na XDA su smislili rešenje i za to. Zove se “Amazon Free App of the Day Notifier” koju je napravio cody_04l. Aplikacija radi upravo što joj i ime govori. Iskočiće vam notifikacija u željeno vreme, i ako je odaberete, vodiće vas direktno u Amazon aplikaciju kako bi ste je i skinuli.

Eto, sada nećete propustiti nijednu Amazon promociju, i moći ćete se dokopati kul Android aplikacija za dž.

Za one koji nisu pročitali uputstvo za pristup Amazon App Store-u iz Srbije, evo i linka.

Reči developera:

Description
I wrote this app because I constantly forget to look at the free app of the day on the Amazon market and have missed out on a few really good apps.

How do I use it?
Once installed open Appstore Reminder from your applications. Click on the reminder time option and set what time you’d like to be notified. You can click on Test Reminder option to generate an instant reminder to see how it will look. Clicking on the notification will dismiss the notification and open the Amazon Appstore app where you can download the app.

Thread developera na XDA

[via xda]

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *