[video] Unboxing Asus PadFone

Objavila u 10/05/2012 u 17:11

Asus padfoneSećate se Asus PadFone-a? Telefon koji se transformiše u tablet sa olovkom pa se onda pretvori u netbook. 🙂 Obično ne postavljamo ovakve video klipove sa unboxing-om jer su uglavnom dosadni i ima ih na tone na Youtube-u. Ali mi je ovaj bio interesantan i dinamičan jer je devojka radila unboxing Asus PadFone-a sa kompletnom opremom: telefon, tablet, tastatura i olovka. Pored toga, na kraju je uporedila PadFone sa originalnim Transformer tabletom sa dock tastaturom i sa Transformer Prime-om sa dock tastaturom.

Asus PadFone je predstavljen na MWC 2012 o čemu smo pisali. A poređenje Asus Transformer i Asus Transformer Prime možete videti u našem testu.

Tags: 3 u 1AsusNotebookolovkaPadFonetablettastaturatelefon

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *