[MWC 2012] Asus PadFone predstavljen

Objavila u 29/02/2012 u 10:34

ASUS PadfoneAsus je na MWC sajmu predstavio PadFone. PadFone možemo nazvati 3 u 1 za poneti uređajem. 😀 Radi se o telefonu koji može da se pretvori u tablet i da se pretvori u netbook. Tako vlasniku ovog uređaja dan može biti zabavniji i produktivniji. Ovaj telefon ima ekran od 4,3 inča i Super AMOLED qHD displej sa Qualcomm Snapdragon S4 1.5Ghz dual core procesorom. Telefon ima 8MP kameru i dizajniran je tako da može da se stavi u PadFone Station i transformiše u tablet od 10.1 inča. Sa ovim tabletom dolazi i PadFone Stylus koji služi i kao slušalica i mikrofon ako želite da obavite razgovor, kao i sa dock tastaturom.

Da ja sad ne bih mnogo vama objašnjavala o kakvom je uređaju reč, pogledajte video. Radi se o Asus-ovoj reklami koja lepo pokazuje šta možete sa PadFone-om.

https://www.youtube.com/watch?v=Rrh_EwFaZ7I

Kako se vama čini? Da li ovakve ideje imaju smisla ili ne?

Tags: 3 u 1AsusMWCnetbookPadFonetablettelefon

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *