3

[MWC 2012] Asus PadFone predstavljen

ASUS PadfoneAsus je na MWC sajmu predstavio PadFone. PadFone možemo nazvati 3 u 1 za poneti uređajem. 😀 Radi se o telefonu koji može da se pretvori u tablet i da se pretvori u netbook. Tako vlasniku ovog uređaja dan može biti zabavniji i produktivniji. Ovaj telefon ima ekran od 4,3 inča i Super AMOLED qHD displej sa Qualcomm Snapdragon S4 1.5Ghz dual core procesorom. Telefon ima 8MP kameru i dizajniran je tako da može da se stavi u PadFone Station i transformiše u tablet od 10.1 inča. Sa ovim tabletom dolazi i PadFone Stylus koji služi i kao slušalica i mikrofon ako želite da obavite razgovor, kao i sa dock tastaturom.

Da ja sad ne bih mnogo vama objašnjavala o kakvom je uređaju reč, pogledajte video. Radi se o Asus-ovoj reklami koja lepo pokazuje šta možete sa PadFone-om.

Kako se vama čini? Da li ovakve ideje imaju smisla ili ne?

Objavljeno u Tableti
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 misli na “[MWC 2012] Asus PadFone predstavljen

  1. Pingback: [video] Unboxing Asus PadFone | Srbodroid

  2. Pingback: [MWC] Asus predstavio Asus PadFone Infinity i FonePad | Srbodroid

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *