Stigao Update za Sony Xperia P

Objavila u 18/08/2012 u 12:35

Sony Xperia P updateOdmah prvog dana nakon što je “pušten u promet”, ICS Android 4.0.4 stigao je i u našu zemlju – Srbija među prvima u svetu dobila nadogradnju.

Ažuriranje telefona vrši se isključivo preko Sony PC Companion softvera. Na telefon vam neće stići obaveštenje o ažuriranju, makar meni nije, pa ga samostalno potražite preko računara.

Proces nadogradnje je krajnje lak i treba samo da pratite korake koje vam softver jasno predočava. Inače, Sony nadogradnjom na ICS ne briše nikakve lične podatke iz telefona, tako da su kontakti, slike, muzika, poruke i mejlovi sigurni. Čitav proces nadogradnje traje u zavisnosti od brzine vaše internet konekcije, ali oko pola sata.

Uz uobičajene novitete, koje donosi ICS Android, a o kojima ćete čitati u Sony Xperia P testu, Sony je ubacio i nekoliko posebnih dodataka, poput:
– WALKMAN muzičkog plejera
– vidžete izmenjive veličine
– unapređenu  padajuću traku sa alatkama
– NFC podršku…

via mi2mobile

Tags: apdejtIce Cream SandwichICSnadogradnjaSrbijaUpdateXperia PXperia S

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *