6

Stigao Update za Sony Xperia P

Sony Xperia P updateOdmah prvog dana nakon što je “pušten u promet”, ICS Android 4.0.4 stigao je i u našu zemlju – Srbija među prvima u svetu dobila nadogradnju.

Ažuriranje telefona vrši se isključivo preko Sony PC Companion softvera. Na telefon vam neće stići obaveštenje o ažuriranju, makar meni nije, pa ga samostalno potražite preko računara.

Proces nadogradnje je krajnje lak i treba samo da pratite korake koje vam softver jasno predočava. Inače, Sony nadogradnjom na ICS ne briše nikakve lične podatke iz telefona, tako da su kontakti, slike, muzika, poruke i mejlovi sigurni. Čitav proces nadogradnje traje u zavisnosti od brzine vaše internet konekcije, ali oko pola sata.

Uz uobičajene novitete, koje donosi ICS Android, a o kojima ćete čitati u Sony Xperia P testu, Sony je ubacio i nekoliko posebnih dodataka, poput:
– WALKMAN muzičkog plejera
– vidžete izmenjive veličine
– unapređenu  padajuću traku sa alatkama
– NFC podršku…

via mi2mobile

Objavljeno u Update

goldie

Zlata
Veličković
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5 sada je vlasnica LG G 3 telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

6 misli na “Stigao Update za Sony Xperia P

 1. samo da se nadovezem na tekst, neki dan sam azurirao tel i izgubio ceo imenik, tako da savetujem da se napravi kopija za svaki slucaj !

  Za ili protiv: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Samo da budete upuceni, prilikom instalacije istog gubi se adobe flash player i dalje surfovanje na internetu tipa gledanje filmova i serija NIJE MOGUĆA!!!!!
  Pošto na google play nije moguće skidanje bilo kakve instalacije za player ( koji će pritom da radi ) možda bi bilo pametnije da prvo proučite šta vam se sve gubi prilikom update-a jer ne postoji način vraćanja. Verujte probala sam!!!

  Za ili protiv: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ne vredi momci probala i tu varijantu jutros i preko mobilnog nema mogućnost da se pritisne install a na netu mi izađe ovo obaveštenje
   “This app is incompatible with your Mt:s Sony Ericsson ST18i.
   Mt:s Sony Ericsson ST18i
   This item cannot be installed in your device’s country.”
   Samo da se zna prepoznaje koji je telefon jer je regitrovan na njihovom sajtu.
   Eto toliko ali hvala vam na tome da probate da pomognete

   Za ili protiv: Thumb up 0 Thumb down 0

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *