Kako da instalirate Adobe Flash Player

Objavio u 31/08/2012 u 15:56

Flash Galaxy Nexus

 

Adobe je skoro prekinuo podršku za Flash sadržaj, a aplikacija Adobe Flash Player više ne može da se preuzme sa Play Store-a. Ako vam je flash sadržaj bitan, ova vest vam je sigurno teško pala. Vest da ste osuđeni da koristite Android bez podrške za flash je delimično tačna. Tačno je da je Adobe prekinuo podršku ali aplikacija se i dalje nalazi na Play Store-u i može joj se pristupiti na dva načina.

Ako preko vašeg telefona ili računara ukucate “Adobe Flash Player” na Play Store-u, nećete uspeti da pronađete aplikaciju. Ja ću vam pokazati dva načina koja provereno rade, a otkrio sam ih sasvim slučajno.

Preuzimanje aplikacije sa vašeg telefona/tableta

Da biste preuzeli flash player, potrebno je da pokrenete Play Store aplikaciju. Nakon toga, pritisnite “MENU” dugme na vašem telefonu i izaberite opciju “MY APPS”. Kada se otvori prozor “MY APPS”, biće vam prikazan tab “INSTALLED”. Potrebno je da pređete na “ALL” tab koji prikazuje listu svih aplikacija koje ste instalirali, a vezane su za vaš nalog. Dakle, “ALL” tab ne prikazuje samo trenutne aplikacije koje imate instalirane, već i one aplikacije koje ste prethodno imali, a sada su izbrisane sa vašeg telefona/tableta.

Sada je potrebno da u listi aplikacija pronađete “Adobe Flash Player” i da je otvorite. Kao što vidite, aplikacija je i dalje dostupna na Play Store-u ali je malo sakrivena. 🙂 Kliknite na dugme “INSTALL” i uživajte.

Preuzimanje sa Play Store web sajta

Ako otvorite sajt Play Store videćete da ni tamo ne možete pronaći Flash Player aplikaciju. ALI, ako na Google-u ukucate “Adobe Flash Player Play Store”, dobićete link ka aplikaciji na store-u.

Da bih još malo pomogao, aplikaciji možete pristupiti i preko linka ispod.

Koliko dugo će još funkcionisati ovi načini za preuzimanje verovatno niko ne zna, pa vam zato preporučujem da požurite i preuzmete aplikaciju ako je nemate na svoj telefonu/tabletu.

[thankyou]

Tags: adobedownloadflashPLAYplayerstore

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *