Iscurele slike i video Asus Padfone 2

Objavila u 14/10/2012 u 8:01

Asus Padfone 2Početkom godine predstavljen je Asus Padfone, pisali smo o njemu. To je onaj ultimativni transformer :))) Telefon, koji može biti tablet, može biti i netbook i dobijete i stajlus. 🙂 Instant rešenje 3 u 1. Nažalost, još uvek nismo imali prilike da ga testiramo i da vidimo kako to zaista radi. Pa Asus Srbija ako ste nas sad čuli, javite se!

Prethodnih meseci se pričalo o Padfone 2 koji treba da bude predstavljen 16. oktobra. Ali su se pojavile već slike i čitav video klip na kojem se vidi Padfone 2. Inače, kompanije tvrde da od “iscurelih informacija” kada se sve preračuna, oni ostvaruju gubitak u odnosu na situaciju u kojoj ništa nije iscurelo. Ali na ovom klipu možete videti CEO Asusa koji pokazuje telefon i tablet, što onda ne mogu smatrati pravom iscurelom informacijom… I nisam baš sigurna da im je ovo “gubitak”, kada se ekskluzivno priča o tome.

Padfone 2 ima quad core Snapdragon S4 Pro čip sa radnim takom 1,5 Ghz. Telefon ima 4,7 inča HD displej i kameru od 13 MP. Tablet ima 10.1 inča HD displej i 3x veći kapacitet baterije nego prethodni Padfone.

Tags: AsusekranNotebookPadFonequad coreS4SnapdragonTransformer

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *