[video] Devojčica zarađuje od rata Apple vs Samsung

Objavila u 02/01/2012 u 18:44

Sećate se one Samsungove reklame za Galaxy S II gde Samsung direktno napada Apple, pisala sam o tome ovde. Sada se pojavila nova reklama koja naizgled deluje potpuno regulno i ok dok ne povežete da devojčica koja glumi u reklami je već poznata po iPhone reklami. Da, da, Samsung je unajmio istu devojčicu da glumi u Samsungovoj reklami za tablet Galaxy Tab 8.9. Da li se to desilo slučajno ili namerno, to se ne zna. 🙂 Ali definitivno prethodna reklama kada su napali direktno Apple je imala odličan odziv, o reklami se itekako pričalo. Definitivno se već priča i o ovoj reklami, tako da… šta reći. 🙂 Samsung udara po Apple-u kako signe, rat traje i dalje.

Ovakvo eksploatisanje lica jedne devojčice bi možda neko protumačio kao negativno. Ali devojčica definitivno mlati keš na ovom ratu, i baš je briga (ili briga njene roditelje). Apple definitivno nema patent na devojčicu.

Evo je Samsungova rekalama:

Apple reklama:

https://www.youtube.com/watch?v=vSAje0EgYjY

Tags: Appledevojcicaobracunratreklamesamsungtablettelefonvideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *