[video] Samsung reklama direktno napada Apple

Objavila u 23/11/2011 u 9:46

reklamaIzgleda je Samsung sada previše ljut na Apple kada je napravio ovakvu reklamu. U reklami se vidi hrpa Apple fanova koji čekaju u redovima u više gradova Amerike, da bi kupili novo čudo tehnike i kako komentarišu, još samo 9 sati do otvaranja prodavnica. Dok na ulici bezbrižno šetaju ljudi sa Samsung Galaxy S II telefonom koji je u reklami nazvan NextBigThing i da je odavno već tu, ne treba da se čeka. Super mi je momenat kad neki lik kaže da on nikada ne bi mogao imati Samsung jer je on kreativan. LOL

Tags: ApplefanoviGalaxy S 2poređenjereklamasamsungtest

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • To se kod nas na jug kaže “Tovari magare dok je u blato”.

    Sve je ovo interesantno, ali sve su to medijske igre. Svako ima svoje (pozamašno) tržište i sva ova prepucavanja su samo reklamiranje.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *