Spotify u Srbiju stiže 2019.

Objavio u 24/12/2018 u 22:35

(update): Nalog je lažan, vest je lažna, ne nasedajte.

Saša Petrović nam je na Google+ Android Srbija Community-u preneo njegovu komunikaciju sa zvaničnim Instagram nalogom Spotify kompanije za srpsko tržište:

“Ovo je oficijalna stranica Spotify korporacije koja je izabrala Srbiju kao novu lokaciju sa bogatom muzičkom istorijom i velikim interesovanjem za našu aplikaciju. Trenutno se vrši analiza tržišta i očekujemo da će aplikacija početi sa radom tokom 2019. godine.”

Pa kao što iz teksta može da se vidi, Spotify trenutno vrši analizu tržišta i namerava da se u 2019. godini ponudi i na srpskom tržištu.

Spotify Serbia

Iskreno, ovo su sjajne vesti. Neko vreme sam plaćao Spotify premium nalog ali me je drndanje sa VPN-om izluđivalo pa sam prešao na neke druge servise. Mislim da imaju ubedljivo najbolju muzičku ponudu, a i tamo imam gomilu lista i već formiran nalog. Tako da ja sam siguran kupac 😀

Ako koristite Instagram i želite da pratite obaveštenja, možete zapratiti zvaničan SpotifySerbia nalog.

Tags: InstragramspotifySpotify SrbijaSpotifySerbiaSrbija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1157

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share