Besplatna Spotify verzija sada radi i u Srbiji sa svih uređaja

Spotify

Spotify je jedan od meni omiljenih web servisa za slušanje muzike. Ima odličan algoritam za kreiranje instant mikseva, Spotify to naziva “Radio”. Kada slušate Radio, moguće je lajkovati i dislajkovati određenu pesmu, gde se nakon toga lista pesama prilagođava vašem slušanju.

Jedno vreme sam čak plaćao pretplatu na Spotify premium kako bih mogao da slušam i sa telefona, jer su pružali uslugu slušanja na mobilnim uređajima samo premium korisnicima. Premium korisnici su takođe bili privilegovani da slušaju Spotify Radio iz bilo kog kraja sveta bez provere lokacije.

Danas sam se iznenadio kada sam otišao na http://play.spotify.com/ link bez uključenih VPN-ova i shvatio da servis radi i kod nas. Doduše, još uvek nije moguće registrovati nalog iz Srbije, ali sa malo muke i to je moguće srediti.

Kako napraviti besplatan Spotify nalog?

Ako koristite Chrome browser:

Instalirajte Hola Unblocker plugin za Chrome …

Unlimited Free VPN - Hola
Developer: hola.org
Price: Free

Ako koristite Firefox:

Instalirajte Hola Unblocker plugin za Firefox …

Zatim posetite stranicu https://play.spotify.com/ i klikom na Spotify ikonu će vam se pojaviti izbor država koje možete da izaberete. Izaberite USA, tu provereno radi.

Spotify

 

Nakon toga će vam se stranica ponovo učitati i moći ćete da se registrujete 😀

Kada se registrujete, Hola Unblocker možete ukloniti iz Chrome-a i redovno se logovati na Spotify kako iz browser-a, tako i iz Android aplikacije. Kada ste ulogovani, ne postoji provera lokacije, tako da i građani Srbije mogu da uživaju u kvalitetnom servisu 😀

U besplatnoj verziji Spotify servisa je moguće slušati samo Radio na Android uređajima, nisu dostupne ostale funkcije. Takođe na desktop verziji, kao i na mobilnoj u besplatnom programu postoje audio reklame. Ali manje su napadne po mom mišljenju nego one na FM stanicama kod nas 😉

Spotify Mobile Shuffle

U svakom slučaju, preporučujem Spotify servis za slušanje muzike jer ima ogromnu bazu i možete naći veoma kvalitetne nove izvođače i pesme.

Da li ste koristili Spotify do sada? Kakvi su utisci?

Objavljeno u Android aplikacije

eboye

Vasilj
Milošević
Objavio tekstova:
Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *