Sprinkle sada i na 2.3+ uređajima

Objavila u 18/11/2011 u 11:59

Sprinkle

U avgustu je predstavljena igra Sprinkle i mogli su da je skinu vlasnici uređaja sa Tegra čipovima. Sada je dostupna svim korisnicima na Android marketu koji imaju Android verziju 2.3 i veću. Dostupne su dve verzije igre, besplatna sa ograničenim brojem nivoa i full verzija za 1,99 dolara. Igra ima odličnu grafiku i radi vrlo glatko na mom Xperia arc-u. Naravno ako imate Tegra tablet onda će vam grafika biti mnooogo bolja jer ćete videti sve te specijalne efekte, bolje osvetljenje i senke i voda je realnija.

Besplatna verzija zauzima 20MB a full verzija čak 37MB ali skoro cela može da se prebaci na SD karticu. Možete skinuti free verziju da vidite o čemu se radi i da li vam se dopada. Meni je skroz interesantna, potrebno je malo uključiti mozak i štedeti vodu. 😉

ss-1280-1-0

Evo kako izgleda na telefonu:

Sprinkle
Sprinkle
Developer: Mediocre
Price: $1.99
Tags: 2.3downloadfreefulligramarketSprinkle

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *