NVIDIA predstavila Tegra Zone sajt

Objavila u 28/08/2011 u 12:14

Tegra Zone sajt

Kako i u naslovu piše, NVIDIA je predstavila Tegra Zone sajt, radi se o potpuno novom sajtu posvećenom igrama za mobilne uređaje koji su opremljeni Tegra čipovima. Zajedno sa lansiranjem zvaničnog Tegra Zone sajta apdejtova je i Tegra Zone Android aplikacija i dodate su nove funkcije.

Ako imate telefon ili tablet sa Tegra čipom, posetite sajt na lokaciji Tegrazone.com. Na ovom sajtu možete pronaći igre i aplikacije koje su optimizovane za Tegra hardver sa kojim izgledaju mnogo bolje. Dostupan je veliki broj igara sa recenzijama, detaljima, screenshotovima koje možete šerovati na društvene mreže. Još jedna sjajna opcija koju su pridodali je da developeri igara mogu da pošalju demo njihove igre, posle čega će ih Nvidia ekipa razmotriti i možda ostvariti neku vrstu saradnje.

Sajt izgleda odlično, totalno u NVIDIA fazonu, potpuno je funkcionalan i lep. Za sve vlasnike uređaja sa Tegricama mali raj.

Pored toga, predstavili su i novu igru pod nazivom Sprinkle. Sprinkle je igra koja zahteva malo mozganja da bi rešili zagonetke i slagalice. U igri koristite vodu kojom gasite vatru, pomerate predmete, okrećete točkove i aktivirate zamke. Ovo je izazovna igra zasnovana na fizici vode u cilju rešavanja problema u vidu slagalica. Pored toga morate i štedeti vodu jer je nemate baš u neograničenim količinama.  Igra se naplaćuje 1.99 dolara i trenutno ima 46 nivoa.

Tags: developerifunkcijeigrenagradarecenzijesajtTegra Zone

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *