LG G2 Android 4.4.2 KitKat za Srbiju tokom marta

Objavio u 11/03/2014 u 22:39

Kompanija LG Electronics najavila je da se unapređena verzija Android 4.4 KitKat operativnog sistema za LG G2 smart telefon očekuje na srpskom tržištu u toku marta ove godine.

„Konstantno unapređivanje sofvera je jedan od mnogih načina na koji se kompanija LG neprekidno trudi da poboljša korisničko iskustvo”

rekao je Kenneth Ji, regionalni direktor za oblast mobilne komunikacije u okviru kompanije LG Electronics Magyar Kft.

„Pored mnogih novih opcija, unapređeni operativni sistem za LG G2 smart telefon donosi i veliki broj optimizacija koje celokupno korisničko iskustvo podižu na viši nivo. Verujemo da će korisnici naših proizvoda u Srbiji uživati u poboljšanjima koje nudi naš unapređeni softverski paket.”

Zahvaljujući novoj verziji operativnog sistema, LG G2 dobija poboljšane opcije za slušanje muzike i poseduje opciju za režim rada koji štedi bateriju. Poslednja verzija Android operativnog sistema takođe nudi i poboljšanja u brzini, omogućavajući LG G2 modelu da otvara aplikacije i do 17 odsto brže nego ranije, a zahvaljujući Chrome browser-u, pretraživanje interneta je takođe znatno brže. Ali to nije sve, jer sada postoji mogućnost jednostavnog štampanja dokumenata preko Wi-fi ili Bluetooth konekcije, uz pomoć novog Google Cloud Print servisa.

Unapređena verzija Android operativnog sistema za LG G Pad 8.3 tablet računar, kao i za LG G Flex smart telefon, može se očekivati na tržištu u toku drugog kvartala 2014. godine. Ipak, kako se uslovi razlikuju u zavisnosti od tržišta i operatera, tačan datum dostupnosti može da varira.

[via LG Srbija]

Tags: Android 4.4.2ARTbrzinaKitKatLGLG G2SpeedUpdate
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

9 komentara, pridruži se diskusiji!
 • eboye

  Odlicna vest. Odlican telefon.

 • eboye

  Sta mislite?Razmisljam se izmedju LG G2 ili Samsung Galaxy Note 2 pitam bas zbog sistema,odnosno nadogradnje ja mislim da ce Note 2 dobiti jos ovu nadogradnju na 4.4 i nece vise dobijati,ali opet ko zna sta ce biti,velicina nije bitna mislim da su priblizne velicine mozda vrlo malo manji ekran G2-e.

 • eboye

  Ljudi, vidim da su mnogi dobili up date za svoje telefone na KItKat u Srbiji, ja imam telefon preko Telenora koji je kodom otkljucan na simfree verziju i sada je u njemu post-paid Mts-ova kartica, da li cekam up date Telenora, Telekoma ili na neki drugi nacin moram da uradim to?
  Hvala na brzom odgovoru…

  • eboye

   Mozda zavisi od toga kako je telefon otkljucan sa mreze. Mada mislim update nema nikakve veze SIM karticom. Ja sam na primer imao HTC Hero skidan sa neke UK mreze, i iako sam imao srpsku SIM karticu, dobijam sam update od te mreze. Device ID tu igra ulogu, a koji se ne menja prilikom otkljucavanja (barem ne bi trebalo).

   Ili sacekaj OTA, ili ako LG ima neki softver za Windows (posto pretpostavljam da nema za Linux) probaj preko njega.

 • eboye

  Dobio update za LG G2 pre dva dana. Telefon uzet u telekomu. Za sad je sve ok, radi redovno. Gde moze da se pogleda sta sve donosi kitkat za lg?
  Hvala,

 • eboye

  Nije mi bas najjasnije posedujem LG G2 sa Telekoma i nisam dobio update, kako sada to ???
  Kako je moguce da neko dobije update, a neko ne?

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share