Još jedan apdejt Android Marketa, ovog puta na 3.0.27

Objavio u 27/07/2011 u 13:08

Android Market 3.0.27

Ako ste prošle nedelje propustili vest o novom Android marketu, ovo bi mogao biti podsetnik. Google je apdejtovao Android Market sa novim interfejsom, Srbija i susedne zemlje su dobile mogućnost kupovine, a ekipa “preko bare” iznajmljivanje multimedije, knjiga itd. Interfejs je sada prilagođen Honeycomb Marketu i verovatno će takav biti i na Ice Cream Sandwich verziji.

Procurela verzija marketa od prošle nedelje je nosila oznako 3.0.26 i ja sam je lično manuelno instalirao. Ali danas kad sam pogledao verziju marketa, video sam da je apgredjovana na 3.0.27. Nisam siguran kada se apdejt desio, ali izgleda da je ovo oficijelna verzija.

Tako da očekujte na vašim cenjenim Androidima uskoro novi market, hteli vi to ili ne, Google će vam sam apdejtovati market. Da podsetim, novi market je samo za Android 2.2+. A ako želite sami da apdejtujete market na novu verziju 3.0.27, možete je skinuti sa ovog linka.

Tags: 3.0.27Androidinterfejsmarketnovi

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *