Dolphin Browser-u dodato hardversko ubrzanje

Objavila u 13/03/2011 u 21:02

dolphin-browserJedan od popularnijih browser-a na Android telefonima, Dolphin browser je juče apdejtovan na verziju 4.5.  Recenziju Dolphin browser-a možete videti na linku. Zahvaljujući feedback-u korisnika, uspeli su da poprave mnoge bagove i da ga poboljšaju. Ovaj apdejt donosi promene u interfejsu, konkretno u Bookmark sidebar-u, na stranici sa bookmark fasciklama, podešavanjima i na Gesture stranici. Korisnici su prijavljivali i da se Dolphin browser ne ponaša dobro na Motorola Xoom tabletu, s obzirom da je ovo prvi tablet koji se pojavio na tržištu sa Honeycomb verzijom Androida. Honeycomb ima mogućnost hardverskog ubrzanja i samo je stock browser na ovom tabletu omogućavao glatko skrolovanje i zumiranje sadržaja. Prethodna verzija Dolphin browser-a se na Xoom tabletu ponašala teško i neoptimizovano. Tako da su sa ovom verzijom 4.5.0 dodali hardversku akceleraciju sa kojom se Dolphin ponaša mnogo bolje. S obrzirom na prednosti Dolphin-a nad stock browser-om, ovo je zaista lepa vest. Sad samo da još stigne Motorola Xoom kod nas…

Šta je to promenjeno u ovoj verziji:

  • poboljšana stabilnost
  • ispravljeni bagovi na Motorola Xoom tabletu
  • Dodato još 10 novih akcija na listu animacija i Gesture listu
  • Poboljšan interfejs u sidebar-u sa bookmark-ovima
  • Podoljšan interfejs opcija podešavanja i reorganizovan redosled opcija
  • Apdejtovana selekcija teksta: dodat uveličavač i opcija za prevod
  • Apdejtovan dodatak Dolphin Translate
  • Dodata akcija na dugi klik na praznoj površini na veb stranici
  • Dodata podrška za hardversko ubrzanje za Android 3.0 uređaje

Video klip kako se ponaša Dolphin 4.5.0 na Xoom-u na kanalu AndroidPolice. Dolphin je besplatan i može se skinuti sa marketa.

Tags: akceleracijabrowserdolphinhardversko ubrzanjemotorolatabletUpdateXoom

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *