Dolphin Browser HD

Objavila u 16/11/2010 u 7:33

dolphin-browserS obzirom da je default browser na Android telefonima loš, svi potežemo za alternativama. Tako ja koristim već neko vreme Dolphin browser HD. Ovo je jedan od popularnijih pretraživača, što je najbitnije, besplatan je. Ono što je meni dobro kod ovog pretraživača je gesture tab opcija, koja se vrlo lako aktivira i omogućava da gestovima po ekranu posećujete omiljene sajtove. Ja sam napravila par bookmark-a mojih omiljenih sajtova koje posećujem meni intuitivnim gestovima po ekranu.

Za Dolphin browser postoje i mnogi dodaci (addon-ovi) poput onih na redovnoj verziji Mozilla Firefox-a. Od dodataka je odličan Password manager koji pamti korisnička imena i lozinke, pa tako ne morate ukucavati ove podatke na sajtovima prilikom logovanja, dovoljno je tri puta pipnuti ekran i ulogovani ste. Postoji i adblock dodatak, Web to PDF dodatak, Wikipedia Search, Tab Mix Plus, QR Share i mnogi drugi… Dolphin ima specifične tabove, tab sa leve strane sa omiljenim bookmarkovanim stranicama i tab sa desne strane sa dodacima. Iz desnog taba se vrlo lako instaliraju sami dodaci i instalirani dodaci su lako dostupni.

Ovaj browser je po default-u zelene boje, a možete skinuti i različite teme za njega. Naime ove teme se razlikuju samo po bojama i ni po čemu više. Meni lično sam dizajn browser-a i nije nešto posebno. Malo su mi tabovi glomazni i neoptimizovani za tako male ekrane, trebali bi više da idu na minimalizam. Ali zato postoji opcija Full Screen koja uklanja ove tabove i tako možete da uživate u posećenim sajtovima.

Pogledajte video klip i demonstraciju ovog korisnog pretraživača.

website: Dolphin Browser HD

Dolphin browser hd

Tags: browserdolphinpretraživačQRcoderecenzija

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *