I Disney hoće Androida

Objavio u 30/01/2011 u 16:55

disney smartphone

U Japanu Disney ima ogroman broj obožavalaca, tako da je Disney odlučio da im ponudi i nekoliko brendiranih telefona sledećeg meseca.

Disney nije otkrio mnogo za sada, ali telefon će dolaziti sa Androidom 2.2 u sebi. To će im biti prvi smartphone i nudiće razne opcije vezane za Disney svet, na primer wallpaper-e, specijalne widget-e, Disney aplikacije itd.

Još uvek nije oficijelno, ali po inicijalnim specifikacijama, izgleda da će Disney Japan prodavati rebrendiranu verziju Sharpovog Galapagosa 003SH, koji ima 3,8 inča ekran, 3D touchscreen, 9,6MP CMOS kameru i 1GHz Snapdragon procesor.

Pretplatnici koji kupe ovaj telefon će takođe moći da dobiju eksluzivnu email adresu (@disney.ne.jp) i jednu od maski na slici ispod.

disney smartphones

Tags: 003SHBrendiranjeDisneyGalapagosJapanSharp

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *