Sharpovi telefoni za Japansko tržište sa 3D ekranom bez potrebe za 3D naočare

Objavio u 04/11/2010 u 19:00

sharp galapagos

Galapagos 003SH i 005SH telefoni će biti plasirani na Softbank mreži, oba će imati 3.8″ WVGA ekrane. Ali ono šta ih izdvaja je 9.6MP kamera na 003SH i 8MP na 005SH, takođe će imati QWERTY tastaturu na izvlačenje.

Sharp i Softbank nisu rekli da li će imati mogućnost pravljenja fotki u njihovom kvazi 3D formatu, ali pretpostavljam da je to slučaj. Takođe su napravili ugovor sa Capcom-om kako bi uz telefon došle i neke 3D igre, kao što su Mega Man, Ghosts’n Goblins: Gold Knights i Resident Evil: Degeneration.

Na žalost ovi telefoni će biti za sada samo na Softbank mreži u Japanu, ali nadajmo se da će stići i u ovaj kraj sveta 😐

Tags: 3DGalapagosJapanSharp

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *