Huawei najavio Emotion interfejs

Objavila u 29/05/2012 u 20:58

emotion uiKao što je svima poznato, HTC ima prepoznatljiv Sense interfejs, Samsung Touchwiz interfejs, Sony Timescape i svi su prepoznatljivi upravo po tome. Mnogi Android korisnici ne vole ove dodatne interfejse na Android platformi jer otežavaju i usporavaju uređaj, dok mnogi korisnici upravo obožavaju ove interfejse. Mišljenja su podeljena.

Huawei dosad nije imao prepoznatljiv interfejs na Android mobilnim uređajima. Bilo je pokušaja kupovinom SPB Shell lančera o čemu sam pisala. Mislila sam da će Huawei telefoni ipak ostati sa čistim Androidom, ali evo ipak je Huawei pripremao njihov UI koji su nazvali Emotion UI.

Nema mnogo informacija o ovom interfejsu, ni kako će izgledati. Ali Huawei tvrdi da će se držati jednostavnosti i da će interfejs biti “smart”, što bi značilo pametan (koristan). Naravno ja i očekujem ovako nešto od svakog interfejsa, a koliko će Huawei uspeti u tome, ostaje nam da čekamo. Izgleda će se 9. juna saznati nešto više o Emotion UI-u i da se može očekivati na već najavljenim Ascend P1 i P1s modelima telefona kao na četvorojezgarnom D Quad modelu telefona.

Tags: AscendD QuadEmotion UIHuaweiinterfejsP1P1sSPBtelefoniUX

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *