Huawei-jev pegaz

Objavila u 01/03/2012 u 23:06

 

huawei pegaz

Par dana pre MWC sam vam najavila da Huawei kompanija priprema da predstavi High End tablet i telefon. I kao što se i špekulisalo, predstavili su telefon fantastičnih performasni i odličnog dizajna i na ovaj način, Huawei je zakoračio na tržište kao jedan od najozbiljnijih igrača. Njihov telefon Ascend D Quad je protresao internet ovih dana dok je MWC trajao, svi su pisali o njemu, postavljali video klipove i hvalili ga.

Huawei Ascend D quadRadi se o četvorojezgarnom procesoru ali ovoga puta iz kompanije Huawei. U pitanju je procesor oznake Huawei K3V2 na 1.2 GHz, a telefon ima ekran veličine 4,5 inča rezolucije 720 x 1280 piksela (326 ppi). Telefon dolazi sa čistim Ice Cream Sandwich-em što mi se veoma dopada. Ima 8 GB interne memorije i 1 GB RAM-a. Telefon će se naći na tržištu u drugom kvartalu ove godine. Pored ovog telefona predstavili su i Ascend D Quad XL. U pitanju je isto quad core telefon ali sa radnim taktom na 1,5 GHz i jačom baterijom. Telefon je malo deblji i teži, a ostala specifikacija je ista kao na ne XL modelu. Predstavili su i Ascend D1, u pitanju je dual core na 1,5 GHz. Evo i kratkog video review-a Ascend D Quad telefona direktno sa MWC događaja koji je uradila ekipa sa AndroidPolice sajta. Telefon se odlično ponaša i super izgleda.

Nesumnjivo je da je Huawei Ascend D Quad odličan telefon, ali je i njihov marketing za telefon ostavio jak utisak, posetioci sajma su prosto morali da primete njihovog pegaza. 🙂 Huawei je napravio skulpturu konja sa krilima od Ascend D Quad telefona koji je stojao izložen ispred njihovog štanda. Zamislite da svi ti telefoni rade, šta bi moglo da se prikaže na svim tim displejima. 😀

Skulpturu prati i odgovarajuća reklama sa animiranim pegazom koji dočarava brzinu, snagu, eleganciju, jačinu, mudrost i čisto srce. 😀 Lepo smišljeno 🙂

Tags: četvorojezgarnoHuaweikonjpegazQuadreklamaskulptura

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *