1

Huawei priprema High End tablet i telefon

Kako se bliži MWC (Mobile World Congress) tako kompanije najavljuju šta će predstaviti. Huawei se zaista naoštrio poslednjih 6 meseci i ulaze u trku High End Android uređaja. Početkom januara su predstavili Huawei Ascend P1 telefon, a sada najavljuju 2 tableta i još jedan fenomenalan telefon. Ove uređaje planiraju da prezentuju na spomenutom kongresu u Barseloni krajem februara.

Šta nam je Huawei ovoga puta skuvao?

Na ruskom sajtu hi-tech.mail.ru su se pojavile fotografije novog desetoinčnog tableta. Ne zna se još specifikacija, ali priča se o quad core procesoru i tablet liči na Huawei-ov MediaPad od 7 inča. Doći će sa Ice Cream Sandwich Androidom. Ima elegantno metalno kućište i deluje vrlo kvalitetno na slikama. Pogledajte i sami, više fotografija ovde.

 

Huawei tablet

Huawei tablet

Huawei tablet

 

Ovih dana su se pojavile i fotografije Huawei Ascend D1 Q telefona koji takođe planiraju da prezentuju na MWC-u. Telefon na ovim renderima deluje brutalno. 🙂 Ono što se moglo pročitati još, je da telefon dolazi sa NVIDIA Tegra 3 procesorom i da će verovatno imati bar 4,3 inča, što je po meni sjajna veličina. Naravno, Ice Cream Sandwich je verzija Androida koja se očekuje i verovatno ne modifikovana varijanta koju Huawei i dosad gurao – što je odlično.

Mene zanima, koliko će koštati ovaj telefon. Verujem da će biti jeftiniji od konkurencije i da će osvojiti tržište, pogotovo naše. 😀

 

Huawei Ascend D1 Q

Huawei Ascend D1 Q

Huawei Ascend D1 Q

Huawei Ascend D1 Q

Objavljeno u Tableti
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedna misao na “Huawei priprema High End tablet i telefon

  1. Pingback: Huawei-jev pegaz | Srbodroid

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *