Za vlasnike Asus Transformer Prime tableta – besplatan dongle

Objavila u 17/04/2012 u 14:08

Transformer PrimeAsus Transformer Prime se pojavio na tržištu u decembru 2011. godine i osvojio je simpatije mnogih korisnika. Mi smo pisali o njemu kada smo ga testirali. Transformer Prime u odnosu na običnog Transformera ima prelepo aluminijumsko kućište, ali se ispostavilo da zbog njega na tabletu lošije radi GPS. Korisnici su se žalili i pisano je o tome na xda forumu. Kako bi ispravili grešku, Asus je vrlo brzo izbacio softverski fiks ali pošto nisu uspeli da ga 100% “poprave”, Asus je odlučio da svim vlasnicima Transformer Prime-a dostavi besplatan eksterni GPS dodatak koji se popularno naziva dongle. 🙂

Pa ukoliko ste vlasnik Prime tableta, potrebno je da se registrujete i prijavite da želite da dobijete besplatni dongle. Više informacija naći ćete na ovom linku.

Ova ponuda važi do 31. jula 2012. godine.

Tags: AsusdonglefiksGPSPrimeproblemtabletTransformerUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *