Kupovina aplikacija na Google Play Store upravo proradila iz Srbije!

Objavio u 04/11/2014 u 22:57

Kupovina aplikacija i igara je upravo proradila na Google Play Prodavnici. Ne znam da li je akcija iz prethodnog posta uticala na ovo, nije ni bitno, ali u proteklih nekoliko minuta su svi krenuli da izveštavaju da su uspešno kupili nešto na Play Prodavnici!

Dakle, od danas je Srbija deo Play sveta 😀

Ostaje još samo da nam aktiviraju obećani Google Play Music i da nam omoguće Google Play Movies koji su zemlje u regionu dobile da imamo full paket.

Ukoliko još uvek niste u mogućnosti da kupujete, probajte da očistite cache i data Play Store aplikacije, posle toga će raditi.

Toliko … radosti nema kraja 🙂

Tags: Android SrbijagoogleGoogle PlayPlay ProdavnicaPlay Store

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

43 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share