Jeftin Dual Core Tegra 2 Android tablet

Objavila u 16/12/2010 u 10:23

elocity tabletPisali smo o tome kako će Dual Core procesori u 2011. godini preovladati u mobilnim telefonima i naravno u tabletima. Otkad se Samsung Galaxy Tab pojavio na tržištu (pre 3.5 meseca), dokazao je da postoji potražnja za tabletima veličine 7 inča u odnosu na Apple-ov tablet od 10 inča. Sada Galaxy Tab može da se nabavi i na našem tržištu, dok se na svetskom tržištu pojavljuju i mnogi drugi tableti na Android platformi.

Sad već u prodaji na Amazonu može da se nađe Elocity tablet po ceni od 399 dolara što je u odnosu na cenu Samsung Galaxy Taba od nekih 630 dolara na Amazonu izuzetno jeftino. Pored toga što je jeftin, Elocity A7 tablet ima NVIDIA Dual Core Tegra 2 T250 procesor. Ovaj tablet ima i kameru sa prednje strane za video čet, koja snima u 1080p video zapisu. Ovaj tablet pogoni Android 2.2 sa multitač ekranom, veoma je pogodan za 3d igre. Ima i internu flash memoriju kapaciteta 4GB, ima micro sd slot za još 32 GB i ima 1080p HDMI izlaz.

Kada će i da li će uopšte ovaj tablet stići kod nas, to ćemo videti. Sasvim je moguće nikad. Ali ja sam ipak napisala tekst o njemu da bih onima koji to ne znaju ukazala da je tržište prepuno tableta i da može da se nađe i nešto jeftinije od onog što je nama dostupno u Srbiji.

elocity dual core tablet

Tags: 1080p2.27 inčaA7 tabletdual-coreElocityfull hdgalaxy tabkamerasamsungtegra 2

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Sto veci ekran – to bolji telefon, pa i tablet 😉 Tegra je na nasem trzistu zastupljena vec neko vreme po pristupacnoj ceni od 300e. Ovde se mogu naci po toj ceni, a znam da je pre bio i neki ViewSocin od 7 incha. Pozdrav Zlati, lep clanak.

  • Ovaj tablet je najavljivan sa 3G modulom, po ceni od 400$. Kada se konacno pojavio na Amazonu u pretprodaji, pojavio se bez 3G modula po ceni od 365$ (sada je 350$).

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *