4

Samsung predstavio Galaxy Tab

Galaxy TabSAMSUNG je na IFA konferenciji u Berlinu zvanično predstavio Galaxy Tab, novi tablet koji bi trebao da parira Apple-ovom ultra popularnom iPad-u.

Direktor Samsunga za Evropu, Thomas Richter rekao je da novi tablet nudi korisnicima “novu galaksiju mogućnosti”. Tablet teži 380 grama, što je skoro tri puta manje od iPad-a. Opremljen je ekranom od 7 inča, za razliku od iPad-a koji ima dijagonalu od skoro 10 inča.

Android 2.2 dolazi za ovim tabletom, koji uključuje podršku za HTML5, kao i Flash. “Galaxy Tab je dizajniran da bi korisnicima omogućio maksimalno online iskustvo, bez obzira na to gde se oni nalaze”, rekao je Richter.

Uređaj podržava Bluetooth, Wi-Fi i 3G mrežu, čime namerava da se pozicionira između pametnog telefona i laptopa. Opremljen je sa dve kamere. Pozadinska ima blic, a druga je s prednje strane, koja služi za video pozive. U Samsungu tvrde da će Galaxy Tab pružati 8 sati korišćenja multimedijalnog sadržaja, ili 7 sati videa.

Dolazi sa preinstaliranom Swype tastaturom, koja omogućava pisanje teksta prevlačenjem prsta preko tastera.

Objavljeno u Gedžeti
eboye

eboye

Vasilj
Milošević
Objavio tekstova:
Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 misli na “Samsung predstavio Galaxy Tab

  1. Pingback: Samsung Galaxy Tab prototip rutovan | Srbodroid

  2. Pingback: Samsung se nameračio na Android | Srbodroid

  3. Pingback: Jeftin Dual Core Tegra 2 Android tablet | Srbodroid

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *