Lenovo kupio Motorolu za 2,91 milijardu dolara

Objavila u 29/01/2014 u 23:33

Opaka vest, upravo tvitnuta sa Google-ovog naloga kao potvrdu o onom što se danas pričalo. Lenovo je kupio od Google-a Motorolu za 2,91 milijardu dolara!

Očekuju nas opasni telefoni i uzbudljiv razvoj događaja, šta vi mislite?

Dodato:

Kako je Google kupio Motorolu Mobility za 12 milijardi, na netu su odjeknuli komentari da je Google izgubio 9 milijardi. Naravno, nemojte verovati u ove priče, samo se setite zašto je Google kupio Motorolu Mobility – zbog rata patentima. Dosad su mogli već dobiti par tužbi i zaraditi brdo novca. A pored toga pre nekog vremena Google je prodao set-top box deo Motorole za 2,35 milijarde dolara. U ovom dilu sa Lenovom, Google je prodao R&D sekciju i fabrike, patente ne.

Tags: googlekupljenoLenovomotorolaprodajatwitter

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

10 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share