SEGA i NVIDIA nam donose Sonic the Hedgehog 4 na Android

Objavio u 31/12/2011 u 12:41

Sonic CD

Sonic the Hedgehog je igra koju sam najviše igrao na Sega Mega Drive dvojci. Verujem da je i većina vas ovu igru igrala do iznemoglosti. Kada sam čuo da postoji Sonic ep1 za iOS malo sam se razočarao što ga nema za Android.

Juče je SEGA najavila da naporno radi na drugoj epizodi i da će predstaviti igru na NVIDIA Tegra uređajima sledeće godine. Kao i sve igre koje izlaze za Tegra telefone i tablete, i ova će biti sa “nabudženom” grafikom za Tegra 3 uređaje koji imaju naj unapređeniju arhitekturu do sada. Trenutno samo ASUS Transformer Prime ima Tegra 3 procesor, ali sam siguran da će ih gomila biti predstavljena na CESu 2012 koji se održava za par nedelja.

Uf, jedva čekam da ponovo čujem zvukove prstenja i da uživam u brzoj platformi kakav je Sonic i to na Android telefonu/tabletu. Obavestićemo vas o tome kad Sonic ep2 stigne, do tada pogledajte trailer i ako ste die hard Sonic fan, možete kupiti Sonic CD (link ispod) sa Android marketa koji ima staru grafiku, da imate čime da se zabavite dok četvorka ne stigne 🙂

Tags: 2012Androidepisode 2HedgehognvidiaSonictegra 2tegra 3

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *