Praznična verzija igre City Jump

Objavila u 20/12/2010 u 17:36

Pre nekih mesec dana sam napisala recenziju za jednu od mojih omiljenih igara na telefonu City Jump, pogledajte recenziju ovde. Ovo je dinamična igra sa jednostavnim kontrolama, koju možete igrati bilo gde kada imate 5 minuta “praznog hoda”. Meni se dešava da uvek postavim lični rekord kada je igram u gradskom prevozu, neverovatno je da se tako dobro zadubim u igru baš kada se vozim autobusom.

Igra je updejtovana i sada postoji praznična verzija ove igre, kao što postoji i praznična verzija Angry Birds. Sada postoji 3 moda igranja igre: klasičan mod, praznični mod i story mod. Klasičan mod je identičan kao u prvoj verziji igre, praznični mod je drugačijeg dizajna koji možete videti na screenshot-ovima u ovom tekstu. Story mod omogućava da kada kliknete na swirl znak (spiralni znak) koji se pojavi u toku igranja da pređete iz klasičnog u praznični mod. Simpatično je, probajte i sami.

City Jump
City Jump
Developer: Droidhen Casual
Price: Free

screenshots:

Tags: Božićcity jumpigramarketNova godinapraznik

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *