I besne ptice vole sneg

Objavio u 01/12/2010 u 15:09

seasons header

Fanovi ove veoma popularne igre, Angry Birds, će biti srećni kada čuju da je Rovio upravo izbacio Angry Birds Seasons verziju u Market kao zasebnu aplikaciju.

Igra uključuje 25 novih nivoa sa božićnom temom, kao i predhodno ne objavljene nivoe sa temom Noći Veštica.

Rovio: “Countdown the 25 days of Christmas with Angry Birds! Frolic in the fun new levels in a snow-filled winter wonderland!”

Igra je 12MB i verovatno će vam pružiti sate zabave.

Tags: Angry BirdsBožićSeasonsSezonaZima
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • eboye

    Moj cale je presao sve nivoe igre Angry Birds i evo pre 5 minuta sam mu instalirala ovu zimsku verziju i evo ga vec igra. 😀

    Zimska verzija ima drugaciju (Božićnu muziku), grafika je u plavim i belim bojama – izgleda sjajno!

    Inace, ne moze da se igra cela tabla sa snegom, zato sto se otkljucava jedan nivo dnevno do Božića (katoličkog). Tako da vam to dodje kao specijalitet jednom dnevno. Ali možete da igrate tablu povodom Noći veštica 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share