Viber od danas pruža mogućnost i video poziva

Objavio u 11/09/2014 u 19:12

Na SrboDroid-u je jedan od najčitanijih tekstova vezan upravo za Viber. Samim tim mislim da je Viber jedna od najpopularnijih aplikacija za Android platformu u Srbiji.

Poslednji apdejt koji je stigao danas za Viber nudi svojim korisnicima i video pozive. Što ga sad stavlja rame uz rame sa Google Hangout-om i Microsft Skype-om.

U poslednjem apdejtu je takođe omogućeno lakše dodavanje prijatelja, kao i lakše upravljanje paketima nalepnica tj. sticker pack-ovima.

Video pozivi zahtevaju Android verziju 4.0 (Ice Cream Sandwich) ili noviji i moguće je obaviti video poziv isključivo sa Viber kontaktima koji takođe imaju kompatibilnu verziju.

Zanimljivo je i da možete prebaciti video poziv na i sa desktop klijenta (Windows, Linux, MacOS).

Dizajn same aplikacije je takođe doživeo redizajn.

Šta kažete na novine? Sviđaju vam se ili biste ipak više voleli da je ostalo po starom?

Tags: HangoutsSkypeVibervideo pozivVoIP

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Treba mi pomoc. Instalirala sam viber, i uredno je radio. E, kako sam morala da menjam phonepad jer je imao problem sa mikrofonom, menjala sam uredjaj. Po dobijanju novog nanovo sam instalirala aplikaciju i htela da uradim sve kao i pre ali mi on trazi stari kod koji ja ne znam a isti nisam sacuvala jer je stari uredjaj zamenjen novim. Uporno mi trazi taj stari kod i ne dozvoljava mi instaliranje aplikacije do kraja. Kako da resim problem? Hvala, Zora

  • Ne radi,lepo zamisljeno…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *