Viber od danas pruža mogućnost i video poziva

Objavio u 11/09/2014 u 19:12

Na SrboDroid-u je jedan od najčitanijih tekstova vezan upravo za Viber. Samim tim mislim da je Viber jedna od najpopularnijih aplikacija za Android platformu u Srbiji.

Poslednji apdejt koji je stigao danas za Viber nudi svojim korisnicima i video pozive. Što ga sad stavlja rame uz rame sa Google Hangout-om i Microsft Skype-om.

U poslednjem apdejtu je takođe omogućeno lakše dodavanje prijatelja, kao i lakše upravljanje paketima nalepnica tj. sticker pack-ovima.

Video pozivi zahtevaju Android verziju 4.0 (Ice Cream Sandwich) ili noviji i moguće je obaviti video poziv isključivo sa Viber kontaktima koji takođe imaju kompatibilnu verziju.

Zanimljivo je i da možete prebaciti video poziv na i sa desktop klijenta (Windows, Linux, MacOS).

Dizajn same aplikacije je takođe doživeo redizajn.

Šta kažete na novine? Sviđaju vam se ili biste ipak više voleli da je ostalo po starom?

Viber Messenger
Viber Messenger
Price: Free+

Tags: HangoutsSkypeVibervideo pozivVoIP

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Treba mi pomoc. Instalirala sam viber, i uredno je radio. E, kako sam morala da menjam phonepad jer je imao problem sa mikrofonom, menjala sam uredjaj. Po dobijanju novog nanovo sam instalirala aplikaciju i htela da uradim sve kao i pre ali mi on trazi stari kod koji ja ne znam a isti nisam sacuvala jer je stari uredjaj zamenjen novim. Uporno mi trazi taj stari kod i ne dozvoljava mi instaliranje aplikacije do kraja. Kako da resim problem? Hvala, Zora

  • Ne radi,lepo zamisljeno…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share