Swiftkey Beta sada i sa srpskim jezikom

Objavila u 07/04/2012 u 11:56

Swiftkey je odlična tastatura za Android uređaje i redovno smo pisali o njoj. Najveća zamerka ovoj tastaturi je bila to što nema u podešavanjima srpski jezik. Pisali smo o tome. U poslednjoj beta verziji Swiftkey tastature se našao podržan i naš jezik tako da možete uživati u potpunosti u ovoj tastaturi. Ovu beta verziju Swiftket tastature možete skinuti sa Swiftkey VIP foruma. Dovoljno je da se samo registrujete na njihov forum i posetite ovu temu u čijem prilogu možete naći Swiftkey apk fajl.

Kao i do sad, Swiftkey može da uči iz vašeg stila pisanja SMS poruka, Facebook-a, Twitter-a, gmail-a, RSS feed-a itd, naravno ukoliko joj vi dozvolite da pristupi vašim ličnim podacima. Izbor je na vama. U svakom slučaju, sada Swiftkey ima srpski jezik, tako da i nije potrebno da ovoj aplikaciji dozvoljavate ikakav pristup podacima.Uživajte u novoj odličnoj aplikaciji na Androidu!

Ovu novost nam je dojavio Aleksandar

Tags: betafacebookjezicikucanjesrpskiswiftkeytastaturatwitter

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

5 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Meni je ovo primarna tastatura vec duze od godinu dana i nakon toliko vremena imam ogromnu bazu reci, tako da mi ovaj dodatak naseg jezika ne znaci mnogo … pogotovo sto podrzava import sa drustvenih mreza, rss-a i gmail-a … jezik je po meni vise za ljude koji ne zele da sinhronizuju 😉

  • Odlicna tastatura, jedini razlog zbog kojeg je nisam koristio je bio jezik. Testirao sam je sada na Galaxy Note-u, ali tablet verziju i radi savrseno… ova standardna verzija malo brlja slova i brojeve u pozadini zbog velike rezolucije.

  • Prva tastatura nakon stock CM…Blago receno, ja sam odusevljen….Desire HD, CM 7.1 radi perfektno…

  • Tastatura je Ok, ali je problematičan unos našeg jezika zbog padeža, koji uvek promene kraj reči. Navikavam se…

  • Jee konačno 🙂 super radi.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *