Procureli Gmail 5.0 donosi Material Design izgled i podršku za Microsoft Exchange

Objavio u 01/11/2014 u 17:35

Kako se zaukava izlazak Android verzije 5.0, tako je sve više i više Google aplikacija koje dobijaju novi Material Design izgled. A jedna od najvažnijih je sinoć dobila update.

Nova Gmail aplikacija za Android (verzija 5.0) donosi mnoge novine. Na prvi pogled se naravno vidi kompletan redizajn aplikacije koji je sada u potpunosti prilagođen novom Android 5.0 Lollipop izgledu.

Pored samog redizajna, poboljšane su i neke funkcionalnosti. Pa tako Gmail sada pored Google naloga, podržava i druge naloge elektronske pošte. Za sada Gmail nudi podršku za Microsoft Exchange i Yahoo, a pretpostavlja se da će broj podržanih servisa biti uskoro proširen. Ovo su samo indikacije da Google planira da Gmail u potpunosti zameni standardnu Email aplikaciju na Android uređajima.

Gmail 5.0 još uvek nije zvanično dostupan, tačnije, nema ga na Play Prodavnici. Međutim možete preuzeti APK sa sledećeg linka i instalirati:

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/gmail/gmail-5-0-1520254-apk/

Gmail
Gmail
Developer: Google LLC
Price: Free
Tags: AndroidgmailgoogleleakMaterial DesignProcureli APKUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *