Dolphin za tablete ušao u beta fazu

Objavio u 28/07/2011 u 17:15

dolphin pad

Dolphin browser mnogi nazivaju Firefox-om na Android-u, kako zbog mogućnosti proširivanja funkcionalnosti dodacima, tako i zbog svoje brzine i stabilnosti. MoboTap je, sa izlaskom Dolphin v6.0 najavio da su primili nova sredstva za razvoj i da će nastaviti razvoj ovog browser-a. Pa, evo i rezultata. Dolphin for Pad je ušao u javnu beta fazu. Mnoge funkcionalnosti iz Dolphin HD verzije su prenete i na tablet verziju, a interfejs je prilagođen Honeycomb tabletima. Pošto je beta, neki delovi još uvek treba da se portuju, ali za sada dobijate:

  • Gestures
  • Add-ons
  • Multi-touch-zoom
  • Tabbed browsing
  • Side bars: Left side bar will change into windows list you opened

MoboTap očekuje fidbek za ovu verziju, pa ako imate Honeycomb Android tablet, probajte ga i obavestite ih o tome šta radi, a šta ne.

[via Dolphin]

Tags: browserdolphinHoneycombtablet

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *