Samsung ipak neće skenirati vašu rožnjaču, samo prste Galaxy S5 telefonom

Objavio u 20/01/2014 u 19:37

Apple je započeo priču oko skeniranja otisaka prsta sa iPhone 5S telefonom, a HTC je nastavio sa HTC One Max modelom. Pretpostavilo se da će Samsung izbaciti nešto slično. Jer Samsung ubacuje “sve što vole mladi” u njihove flagship modele.

Međutim, iz Samsunga je procurela vest o senzoru koji će skenirati rožnjaču i svi smo pomislili: “Opa, Samsung ide korak ispred”. Međutim, pored Snapdragon 805 procesora, 3GB RAMa, 2560×1440 ekrana, Samsung neće pomeriti granice ubacivanjem senzora za skeniranje rožnjače, već će ipak ugraditi skener otiska prsta.

Samsung verovatno i dalje radi na skeniranju rožnjače, ali to sam siguran da će biti tek za koju godinu, i samo su iskoristili medije da naprave reklamu. Ko što to inače i rade.

[via KoreaHerald]

Tags: otisak prstarožnjačasamsungskener

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Mnogo je diskretnije, a i bezbednije, staviti prsta na skener i otključati telefon, nego buljiti u senzor na sred ulice 🙂
    Inače je HTC prvi krenuo sa skenerom, samo je Apple prvi izbacio fon na tržište!
    E sada, šta nam budućnost donosi… videćemo? Možda i skener zenice?!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *