Samsung Galaxy S5 u aprilu! Možda sa opcijom skeniranja rožnjače

Objavio u 09/01/2014 u 14:10

Ako ste planirali da kupite Samsung Galaxy telefon visoke klase, možda je ipak bolje da sačekate par meseci. Samsung je pričao o nadolazećim uređajima u podužem intervjuu sa Bloomberg novinarima. Samsung planira da izbaci S5 već u aprilu 2014.

U ovom intervjuu, Lee Young Hee, izvršni podpredsednik Samsung mobile je iskoristio priliku da predstavi planove Samsunga. Prvo je pojasnio kada možemo da očekujemo Samsung Galaxy S5:

Uvek najavljujemo naš prvi flagship model u prvoj polovini svake godine, negde u martu, aprilu. I ove godine ćemo se fokusirati na taj period. Kada izbacimo prvi S5 uređaj, možete očekivati naslednika Gear uređaja sa još naprednijim funkcijama. Glomazni dizajn će takođe biti unapređen.

Po pitanju opcija, nagovestio je da će telefon možda imati “detekciju rožnjače”, verovatno kao odgovor Apple-ovom čitaču otiska prsta. Takođe, po svemu sudeći, Samsung će se potruditi da im uređaji imaju malo više “premium” izgled:

Kada smo prešli na S4 sa S3 modela, delimično je tačno da korisnici nisu osetili veliku razliku između ova dva proizvoda sa stanovišta kućišta, tako da odziv tržišta nije bio velik. Sa S5, počećemo iz početka. Uglavnom će to biti ekran i kućište uređaja.

Tags: April 2014.ekranGalaxy S5kućištepremium izgledsamsung

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *