Iscureo render LG G Flex

Objavila u 14/10/2013 u 14:42

LG G FlexIdeja fleksibilniih ekrana je interesantna, ali ideja iskrivljenih ekrana mi uopšte nije interesantna. Fleksibilan ekran može imati posebnu svrhu baš savijanjem ekrana i prilagođavanjem. Ali iskrivljeni ekrani ne znam baš čemu služe. Samsung je predstavio njihov Galaxy Round a sada su navodno iscureli renderi LG G Flex telefona. Ako ga budu zvali Flex, to je totalna šarena laža…

The Verge koji je objavio ove rendere tvrdi da su proverili autentičnost. Kažu da je u pitanju šestoinčni OLED panel. Navodno najava ovog telefona se planira za novembra, odmah nakon predstavljanja Nexus 5. Jedino ako poredimo Samsungov Round i LG Flex mogu da zaključim da je LG u boljem pravcu izkrivio telefon. Onaj Samsungov je totalno smešan.

Šta vi mislite?

LG G Flex LG G Flex

izvor: The Verge

Tags: displejkrivi telefonLGLG G Flexsavijeni ekran

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *