Kako dodati CloudFlare DNS globalno na Android uređaju

Objavio u 05/04/2018 u 22:54

OK, u prethodnom tekstu sam pisao o CloudFlare DNS servisu i kako ga dodati na vašu WiFi mrežu. Međutim, da bi koristili CloudFlare DNS za sve mreže koje koristite, tj. da podesite CloudFlare DNS kao podrzaumevani, morate imati root. A najjednostavnije je zapravo sa Magisk root-om i Magisk Manager-om i Magisk modulom.

Tačnije, potrebno je da imati Magisk 15 ili noviji. Posetite ovaj XDA thread, skinite ZIP iz priloga prvog posta, pokrenite Magisk manager, u side meniu otvorite module i dodajte ZIP koji ste skinuli, tražiće da restartujete uređaj i to je to. Sada će vam sva komunikacija ići preko CloudFlare DNS-a.

Tags: CloudFlareCloudFlare DNSMagisk

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Pozdrav Eboye nisam znao gdje da ti napisem pa sa na ovoj temi…Imam eon box model sdstb02 to je onaj novi eon box i iz neznjanja odradih hard reset i sad dodje do eon kod aktivacije i dalje ne moze kao kod onih starijih eon boxova pritiskom na home dugme ulazilo se u android i mogao se koristiti sto sa ovim novim boxovima nije slucaj.da napomenem box sam kupion na kupujem prodaajem i nemam eon aktivaciju.Da li postoji neki drugi nacin da se flesuje otkljuca box.Hvala unaprijed

    • Kratak odgovor. Ne
      Jedino što možeš je da platiš ili “pozajmiš” od nekog aktivacioni kod.
      Ono što možeš je da koristiš google assistant da pokreneš play store i instaliraš neki custom launcher i koristiš ga go AndroidTV bez EON aplikacije.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *