Sentio UI – još jedan koncept Android interfejsa koji vas neće ostaviti ravnodušnim

Objavio u 16/02/2011 u 20:46

sentio ui

Već smo viđali koncepte alternativnog rešenja za Android interfejs, ali developeri ovog tvrde da uskoro možemo da ga očekujemo. Nazvan je Sentio UI. Developer iza nadimka REALigion želi da interfejs iz klipa pretvori u zamenu za Androidov početni ekran (Launcher), ali mu je potreban fidbek  zajednice kako bi ga unapredio.

Aplikacija će se verovatno plaćati kada se pojavi u marketu i davaće pun doživljaj, ali će postojati i ograničena besplatna verzija kako je obećano. Takođe bi trebalo da radi za sve korisnike, bez obzira da li imaju root pristup ili ne, ali će verovatno hardver biti taj koji će ograničavati ko će moći da potera ovo, a ko ne.

Pogledajte video ispod za punu prezentaciju, pa ako odlučite da pratite razvoj, možete to učiniti na njihovom zvaničnom sajtu.

Tags: conceptHomeScreenkonceptLaunchersentio uiui

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *