Kite UI – koncept koji ne možete da ne volite

Objavio u 08/12/2010 u 21:18

kite ui

Na XDA forumu se pojavio jedan veoma zanimljiv koncept, Kite UI. Iako Android platforma ima i previše alternativnih launcher-a i interfejs rešenja, Kite UI se dosta izdvaja od ostalih i mene lično je ostavio prilično oduševljenim. Kako je ovo još uvek samo koncept, ne mora da znači da će finalni proizvod biti toliko dobar.

Trenutno tim traži pomoć oko kodiranja, pa ako ste raspoloženi možete im se pridružiti. Takođe su izbacili i video prezentaciju onoga šta zamišljaju da izvedu, koja uzgred izgleda jako dobro.

[via XDA]

Tags: AndroidinterfaceinterfejsKite UIKiteUILauncher

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
 • St abi sa ovim?
  Da li su napravili lancer?

  • Koliko vidim na njihovom linku, i dalje se radi na tome. Evo i citata njihovog:

   “If this thread is a little scarce on updates don’t worry. It is simply because what is currently going on “behind the scenes” is more or less boring dev stuff.”

   Ja bih baš voleo da vidim da ovaj projekat zaživi.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *