Paranoid Android 4+ Beta 3 dodaje nov Quick Settings Dual-Panel i još opcija

Objavio u 20/01/2014 u 19:50

Paranoid Android Custom ROM ekipa konstantno uvodi inovacije i implementira nove ideje u svoj ROM. Ova ekipa je prva smislila novi način za notifikacije koji su nazvali Halo koju je kasnije Samsung preuzeo za njihovu Note liniju. Takođe su uzeli Samsung multi-window rešenje i unapredili je. PA tim sada dolazi sa novim idejama.

Quick-Settings je poznat svim korisnicima Androida 4.2 i novijim. U verziji beta 3 novog Paranoid Androida 4+, koji je baziran na Androidu 4.4 KitKat, predstavili su Quick Settings Tiles 3.0.

Quick Settings Tiles 3.0 se takođe nazivaju i dual-tiles, a omogućuju vam kombinovane tajlove koje sami možete konfigurisati. Na primer, ako želite da spojite funkcionalnost WiFi prekidača i WiFi AP prekidača u jedan, to sada možete da uradite. Tako da na dugi pritisak imate jednu funkcionalnost, a na kratki drugu. Takođe immersive mod je modifikovan u PA ROMu i omogućuje vam ne samo da sklonite notifikacioni bar i nav bar, već da to uradite samo za jedan ili drugi.

Ja sam na Nexus 5 telefonu krenuo sa verzijom Beta 2 i čekam kada će da predstave Hybrid Settings, koji je po meni jedna od najboljih opcija koju je PA tim doneo na Android platformu.

[via Google+]

Tags: custom romdual-tilesHybrid SettingsinovacijaParanoid AndroidQuick Tiles

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Instalirao!

    Lepo radi, ne koči, BRZ, sve klizi, Quick Settings Tiles 3.0 lepo i pametno osmišljen, novi HOLA je još pregledniji od prethodnog (pa vam može svoriti probleme ukoliko imate ljubomornu devojku kao ja) i može se personalizovati.

    Ono što BAŠ nedostaje su prečice na zaključanom ekranu! Theme u setingu i ostala podešavanja po kojima je PA poznat, ali se nadam da će to ubrzo stići sa novim ažuriranjem i Hybrid Settings-om?!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *