Noćni čokoladni jednorog (AOKP KitKat Nightly) dostupan na 12 uređaja

Objavio u 26/12/2013 u 13:14

AOKP je u poslednje vreme postao veoma popularan ROM. Ima gomilu opcija , mnogo više od mnogih drugih ROMova. Iako je Cyanogen ekipa prva izbacila Nightly verzije za nekoliko telefona, sada je i AOKP tim izbacio Nightly verzije za 12 uređaja. Tako da, ako ste ovo čekali, dočekali ste 😀

Evo i liste:

 1. LG Nexus 5
 2. LG Nexus 4
 3. Samsung Nexus 10
 4. Asus Nexus 7 (2013)
 5. Samsung Galaxy Nexus
 6. Samsung Galaxy S III
 7. Samsung Galaxy S 4
 8. HTC One
 9. Sony Xperia Z
 10. Sony Xperia ZL
 11. Sony Xperia T
 12. Sony Xperia V

Uskoro se očekuju verzije i za druge uređaje.

Noćne verzije (Nightly builds) su uglavnom za avanturiste jer znaju da budu veoma nestabilne. Obavezno uradite Full Data Wipe pre nego instalirate ROM. Stara nomenklatura je izbačena i sada je naziv samo AOKP KitKat.

Za sve uređaje gore možete preuzeti i flešovati poslednju nightly verziju iz Custom Recovery-a bez problema. Ne zaboravite NAND backup (za svaki slučaj). Takođe i Gapps za Google Play Store je “obavezan” ako koristite Google servise.

Sve to možete skinuti sa zvanične AOKP stranice.

[via AOKP]

Tags: AOKPAsus Nexus 7 (2013)HTC OneJednorogKitKatLG Nexus 4LG Nexus 5nightlySamsung Galaxy NexusSamsung Galaxy S 4Samsung Galaxy S IIISamsung Nexus 10Sony Xperia TSony Xperia VSony Xperia ZSony Xperia ZL

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *