CyanogenMod 9 a.k.a. ICS spreman za Samsung Galaxy Tab 7″

Objavio u 01/02/2012 u 11:12

glaxy-tab-original-ics

Ako ste vlasnik prvog Samsung Galaxy Tab-a, onog sa 7″ ekranom, verovatno ste već shvatili da od zvaničnog Ice Cream Sandwich neće biti ništa. Ali, ne brinite, neko brine i o vama 😉

CyanogenMod 9 je sada podržan na Galaxy Tab-u. ROM je tek dodat, tako da neke stvari još uvek ne rade najbolje, kao kamera itd., ali siguran sam da će se u skorije vreme sve srediti. čim je CM ekipa uzela stvar u svoje ruke.

ROM nije kompajliran, ali siguran sam da će već neko i to uraditi. Ako znate da kompajlirate ROM, u ovom tredu je ostavljen git, pa ko voli nek izvoli.

ICS-Tab7

[via XDA]

Tags: CM9CyanogenMod 9galaxy tabIce Cream SandwichICSsamsungTab7

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *