Samsung Galaxy S i Tab7 ne dobijaju ICS

Objavio u 23/12/2011 u 19:51

samsung galaxy s

Ove nedelje je Samsung najavio uređaje koji će dobiti apdejt na Android 4.0 Ice Cream Sandwich početkom 2012. Sada su potvrdili da Galaxy S i originalni Tab7 (7 inčni) definitivno neće dobiti apdejt.

Prema Samsungovoj najavi, telefon i tablet imaju manjak RAMa i interne memorije da bi uspešno pokrenuli novi OS zajedno sa TouchWiz-om i drugim softverom za “unapređenje iskustva”.

Razočaravajuće vesti za preko deset miliona Galaxy S korisnika – posebno ako zastanete i razmislite da procesor i specifikacije memorije na Galaxy S-u su prilično sliče sa Nexus S-om koji je dobio apdejt.

[via Samsung]

Tags: 7 inčagalaxy tabIce Cream SandwichICSSamsung Galaxy S

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *