CyanogenMod 7.2 RC1 za 70 uređaja, mnogo novih

Objavio u 19/03/2012 u 15:24

CyanogenMod 7.2 RC

CyanogenMod polako ulazi u svoju poslednju Gingerbread verziju, objavio je prve CyanogenMod 7.2 Release Candidate verzije za 70 telefona.

CyanogenMod 7.2 RC 1 donosi Android 2.3.7, ispravke mnogih bagova iz prethodnih verzija, razne novine iz Ice Cream Sandwich-a kao što je prediktivni dialer, animacije, efekti, ADB preko mreže… Detaljan spisak izmena imate ovde.
Novi uređaji koji dobijaju CyanogenMod su

Samsung Galaxy Ace, Mini i Epic.

LG Optimus Black, 3D, Hub, Pro, Sol i One.

Motorola Atrix.

Sony Ericsson Xperia Live, Pro i Active.

Huawei U8150.

Ovo su Release Candidate verzije koje su u suštini finalne, možda pretrpe minimalne izmene, možete da pratite razvoj na www.cyanogenmod.com.

Nakon finalne verzije, prestaje se sa razvojem CM 7 i razvija se CyanogenMod 9.

Tags: 3DactiveAndroid 2.3.7CyanogenMod 7.2 RCEpicHuawei U8150HubLG Optimus BlackMiniMotorola AtrixOneProSamsung Galaxy AceSolSony Ericsson Xperia Live

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *