Rihanna promoviše HTC One X+

Objavio u 17/11/2012 u 15:44

Rihanna and HTC

Povodom promovisanja HTC One X+ modela, kompanija HTC je napravila saradnju sa popularnom američkom pevačicom Rijanom. Ona će tokom svoje turneje, koja nosi ime 777, poklanjati ovaj smartfon po jednom srećnom posetiocu u svakom gradu. Modeli koje Rijana poklanja su jedinstveni po tome što sadrže njen logo na poleđini telefona kao i naziv grada gde je održan koncert. Turneja 777 je zamišljena tako da traje 7 dana i da se 7 koncerata održi u 7 različitih država.

Poznato je da HTC zaostaje za Samsungom koji je veoma dominantan kada je u pitanju promovisanje proizvoda. HTC svakako ima veliki problem ukoliko želi da se nadmeće sa Samsungom i Apple-om i moraće da uloži dosta novca u promovisanje svojih uređaja.

Tags: 777htcmarketingOne Xrihanna

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share