Postavljen Ginisov rekord Blinkendroid aplikacijom, želite da ga oborite?

Objavio u 18/01/2011 u 11:43

blinkendroidAndreas Schildbach i njegov tim developera je napravio aplikaciju po imenu Blinkendroid. Aplikacija omogućuje prikaz velike slike fragmentacijom iste na više delova. Aplikacija detektuje lokaciju telefona koji zajedno rade u prikazivanju ove velike slike. Rekord je postavljen na Google Developers Danu u Minhenu u Novembru. Trenutni rekord je sa 71 telefonom. Ako imate 72 prijatelja sa Android telefonom i želite da oborite ovaj rekord, možete skinuti aplikaciju skeniranjem QR koda u tekstu, i zabava može da počne. 🙂

Ako napravite neku kompoziciju sa telefonima, ili još bolje ako oborite ovaj rekord, možete podeliti slike u komentarima.

Blinkendroid
Blinkendroid
Developer: c-base
Price: Free

https://www.youtube.com/watch?v=FwDey4phQiU

Tags: Andreas SchildbachaplikacijaFragmentacijaginisrekordslika

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *